Les Poissons
Kok:
Nouvelle cuisine
Champs-Elysées
Maurice Chevalier
Les poissons,
Les poissons,
Ik ben dol op poissons
Met een houw
Is die vis er geweest
Daarna snijd ik door dat heen
Dat beest van zijn graat
Ah, mais oui
De diner wordt een feest
Les poissons
Les poissons
Hi hi hi
Ho ho ho
Met een hakmes klief ik ze in twee
Ikke kruid ze en dan
Gaan ze zut in de pan
Délicieux, al die vis
Uit de zee
Als kok word ik steeds maar bekwamer
Niets voor niets ben ik chef de cuisine
Met een klap maak je hem plat met een hamer
Met een mes door zijn huid
Haal je alles eruit
En wie veel van vis houdt
Die masseert hem met zout
Sacre bleu!
Wat is dat?
Moet je zien, ik vergat
Die exquise, een sappige krab
O, wat ben ik toch dom
Jij gaat snel in de kom
Met wat bloem is het
Zo voor elkaar
Dat je volstopt met brood
Voel je niet, jij bent dood
En je boft, anders is het zo naar
Want je voelt je niet thuis
Op dat hete fornuis
Toudelou, mon poisson
Au revoir!
Maak jouw eigen website met JouwWeb